7. srpna 2013

Kancelářský organizér z Tchiba a můj nový způsob skladování kosmetiky

Krásnou středu všem! :)

Dnes to nebude obvyklá recenze, ale spíš článek nebo také tip na to, jak skladovat kosmetické pomůcky, které z nějakého důvodu nechcete rvát do šuplíku. :)

Při courání se po obchoďáku jsem se nechala zlákat vůní kávy a zašla jsem se podívat do Tchiba. Co ale osud nechtěl a já narazila na to, co jsem marně dlouho hledala. Sice je původně pořadač kancelářský, ale to nebrání tomu ho využít podle svého uvážení a chuti. :)

Kdo si pamatuje článek o skladování kosmetiky TADY, tak ví, jak nevzhledně vypadaly stojany na štětce a řasenky. Dlouho jsem se poohlížela po něčem, čím bych stolu dodala alespoň něco na sympatii a Tchibo to vyřešilo za mě. :)


Bílý kancelářský organizér mi posloužil naprosto dokonale a líčení je pro mě zase o něco příjemnější. :) Protože bych chtěla do budoucna všechen svůj nábytek vyměnit za bílý, tak mě barva víc než potěšila. 


Organizér má několik přihrádek a jeden šuplík. Vyroben je z tvrdého kartonu, který zdá se něco vydrží. 


V první podlouhlé přihrádce jsem usadila své štětce na obličej. Toho zkrouceného mrňouse si nevšímejte, protože stejně brzy letí do koše. :) 


Do druhé přihrádky jsem uklidila to, co pokaždé marně hledám a to pilník na nehty, který samozřejmě spadl a leštičku, kterou používám hodně často. Do předních menších přihrádek budu muset ještě něco vymyslet, ale zatím hostí můj kabuki od Hakura. 



Do třech menších přihrádek jsem rozdělila štětce na oči, řasenky (které jsem byla kvůli nedostatku místa proházet) a tužky na oči, kterých mám tolik, že se na některé snad ani nedostane řada v používání. 


A jediná šuplíček jsem využila na gumičky a sponky, které se mi pořád někde válí a ztrácejí se vždy a všude. 

Cena organizéru byla 299 korun a sehnat se dá ve dvou barvách a to bílé a světle zelené. Je o ně asi velký zájem, protože bílý jsem brala poslední a zelené zbývaly pouze dva. Na oficiálních stránkách Tchiba si organizér můžete prohlédnout TADY. K dostání je spousta dalších vychytávek do kanceláře nebo pokoje, ale bohužel už je většina věcí jen v zelené a do fialového pokoje se mi to bohužel nehodí. 

Líbí se Vám organizér? Máte něco podobného? :) 





8 komentářů:

  1. Jéééé, asi budu utrácet :-) Děkuji za tip a odkaz! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem si ho rána prohlížela na stránkách Tchiba a říkala jsem si, jestli si ho nepořídit... ale pořád váhám.. :) Já mám tyhle věci v koupelně a právě se bojím, jak vydrží vlhkost.. (ano, ano, já vím, že by kosmetika neměla být ve vlhkosti :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to bych asi taky váhala, protože přece jenom je to asi lisovanej papír :D

      Vymazat
  3. Máš to moc pěkný, to by mě nenapadlo využít stojan na štětce.:) Taky plánuju vyměnit všechen nábytek za bílý, už mám všechno vymyšlené a naplánované, tak se těším na výsledek.:)
    Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. :) Teď se chystám ve zbytku prázdnin přeorganizovat celý byt, ale jsem mooc zvědavá, jak sama přemaluji celý pokoj ze sytě fialové na šedou. :D

      Vymazat
  4. něco takového by se mi taky hodilo, už to nemám kam dávat :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, moc Tě prosím, mohla bys mi jen změřit jak je široký a vysoký vepředu a vzadu? Moc prosím. Jelikož už se nedá nikde sehnat ani podobný tak si ho nechám vyrobit, přesně toto už taky sháním leta a došly mi nervy :D Moc děkuji!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny Vaše komentáře! :)