24. října 2013

Tip na nákupy - sleva 50% na výrobky Nivea v drogeriích DM

Ahoj všem!

Pokud máte zákaznickou kartičku do DM drogerie a občas rádi sáhnete po značce Nivea, tak pozorně čtěte dál. :) Až do 12. listopadu si za 10 bodů ze své kartičky můžete vytisknout poukaz, se kterým získáte slevu 50% na všechny výrobky Nivea z jakékoli řady. Nakonec jsem se i já rozhodla nabídky využít a pár kousků jsem si pořídila...


První z věcí, pro kterou jsem šla cíleně, byly čistící slupovací pásky na nos, bradu a čelo. Jedno balení vyjde na sto osmdesát korun, což je poměrně dost. Právě i kvůli ceně jsem vyměnila Niveu za Montagne Jeunesse, kde balení tří pásků stojí "jen" padesát korun. 

Krabička obsahuje čtyři pásky na nos, dva na čelo a dva na bradu. V porovnání s MJ je Nivea o něco málo účinnější a po strhnutí pásku jsou výsledky viditelnější. Se slevou mě jedno balení vyšlo devadesát korun a přemýšlím, že si ještě na mamky kartu pořídím další. 


A budeme pokračovat v péči o pleť. Tyhle masky sice Freemana nenahradí, ale změna je někdy třeba. Používala jsem je už kdysi dávno, když jsem ještě o maskách Freeman nevěděla a stav mojí pleti je o něco lepší a tak opět zkusím tenhle lehčí kalibr. 
Maska si s pupínky ani černými tečkami neporadí, ale přijde mi, že mám po ní delší dobu matnější pleť. Ani mě tolik nerozčiluje sem tam pupínek, jako to, že se po chvilce celá lesknu a cítím, jak se mi pleť mastí. 
Jedno dvojbalení vyjde na čtyřicet korun, ale se slevou jen na dvacku.
Masky jsou krémové konzistence, které na pleti neschnou, takže kdy přetáhnete doporučenou dobu působení, tak se nic nedělej. Pleť po nich není vysušená ani napnutá nebo začervenalá. 


Jako další jsem sáhla po čistícím krému, který jsem nikdy neměla, takže jeho účinky jsou mi zatím neznámé, ale protože miluji krémový peeling od Freemana, tak podobné nadělej na úspěch vkládám i do Nivei. Použít se dá pro všechny typy pleti. 


Dále pokračuji v péči o pleť a po dlouhé době jsem si pořídila čistící gel. Protože moc nenechávám zvyknout si pleť na jednu značku nebo jeden produkt, tak obvykle v rozmezí jednoho roku prostřídám všechny doposud osvědčení produkty. Mezi ně patří i tenhle gel, který se mi moc líbí hlavně vizuálně. Niveácké modré obaly ve mě silně evokují čistotu a svěžest a u tohoto gelu to u mě platí dvojnásob. Obsahuje i malinké bílé bublinky, které pod prsty jemně praskají. Gel není pro hloubkové čištění, ale spíše zbavení pleti mastnoty a zbytků líčidel. Další velmi jemný produkt, který se hodí jako doplňková péče k těžším kalibrům. :) 



A dále také nezbytnost v podobě čistících ubrousků, které se hodí jak na cesty tak i rychlé odlíčení. Dají se použít i na oči, ale osobně nemám vyzkoušený voděodolný make-up. Potom také peelingové ubrousky, které používám často po ránu, kdy nestíhám nebo se mi jen nechce máčet si obličej vodou. Jemně vyčistí obličej a popřípadě i odstraní zbytky líčidel z předešlého dne. Oboje ubrousky mají jemnou parfemaci, která ale pleť nijak nedráždí. 

Z mých nákupů je to vše, ale využila jsem akci i k nákupu dárků pro rodinu. Pro menší inspiraci jsem tátovi pořídila balzám a hydratační krém po holení a mamce krém na vrásky. Vánoce se nezadržitelně blíží a ráda bych se letos vyvarovala splašenému nakupování dva dny před svátky. :) 

Úspěšný den všem! :) 







2 komentáře:

  1. Tedy, ty ses do toho dala :-) Já Niveu nijak nežeru a to asi ani za polovic.
    Pěkný nový vzhled, koukám, že jsme to vzaly obě za stejný konec :-) V jednoduchosti je nakonec krása...

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to jsou super slevy. Já jsem si s těmito slevovými poukazy nikdy nic nekoupila, protože jsem si na ně vzpomněla, až když nebyly platné. Navíc by se mi do obchodu ani nechtělo. Určitě je tam strašně moc lidí, protože každá žena by za kosmetiku ráda ušetřila. Já daleko radši použiji slevové kupóny , které se dají uplatnit na internetu, kde si zboží vyberu v klidu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny Vaše komentáře! :)