21. listopadu 2014

Tvářenka Frat Boy od theBalm

Ahoj všem! :)

Blog poslední dobou prodělává lehkou stagnaci a články nepřibývají tak často, jak bych chtěla. Možná správně tušíte, že je to studijním vytížením aneb Seminární práce jsou moje smrt! Přesto bych ale chtěla přispívat alespoň dvakrát do týdne a dnes bude řeč o produktu od velmi diskutované značky theBalm. Jeden pozitivní článek jsem už psala o Stainiacu (klik) a tentokrát mrkneme blíž na jednu z tvářenek.


Vybrat si z nabízených odstínů nebylo vůbec jednoduché, protože kdybych mohla, přirozeně bych si vzala všechny. Nejznámější tvářenou je asi Hot Mama, ale přece jen je podzim nakloněný spíše matným odstínům a tak jsem zvolila Frat Boye.




Frat Boy je poměrně přirozená barva, která v sobě má něco z růžové a něco z oranžové. Dohromady tvoří odstín, který je nositelný pro každou příležitost. 
Tvářenka jemně mletá a při nanášení trochu práší. Je lepší ji používat se štětcem, který má jemnější štětiny, ale pozor na pigmentaci! Ta je opravdu výborná a velmi snadno se to s ní dá přehnat. 
Výdrž na tvářích je velmi dobrá a po celodenním nošení je večer stále co odličovat. Postupně sice pomalu ztrácí intenzitu, ale nikdy mi nezmizela úplně. 



Obal tvářenky ze je z pevného kartónu na způsob tvářenek od Benefitu. Na horní straně je i malé zrcátko, podle kterého se dá bez problémů nalíčit a celé zavírání funguje na magnet. Ten drží kde má a sama se tvářenka jen tak neotevře.

Tvářenky od theBalm se cenově pohybují okolo 350 - 500 korun a cena to je podle mě přiměřená. I při častém používání nijak závratně nemizí a výběr odstínů je docela široký. Frat Boy by se dal označit za poměrně univerzální odstín, který málokomu nesluší a za sebe mohu tvářenku jen doporučit. Kvalitativně se bez problémů vyrovná i dalším značkám a pokud se Vám nelíbí zrovna Frat Boy, tak zkuste pohledat a mezi dalšími odstíny si určitě vyberete. :)

TheBalm sežene na oficiálních českých stránkách (klik) nebo na Parfums (klik).


4 komentáře:

  1. značka mě nebere, ale ten odstín nemá chybu! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Milujem the balm co jje aj vidiet na nasom blogu :) Pozývam ťa k nám na nasu úúúžasnuuu suťaž.. urcite sa mrkni :) Výhra je naozaj hodnotná :) LIPSTICKS JUNGLE GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mam doma Bahama Mama a tie su podla mna este krajsie :) maju viac shimmeru v sebe :)

    Zelam krasne sviatky a pozyvam na vianocnu giveaway, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/12/stastne-vesele-vianoce.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny Vaše komentáře! :)