20. května 2015

Perličky od Physicians Formula

Ahoj všem! :)

Physicians Formula je značka, která je u nás stále špatně dostupná a seženete ji pouze přes internet. Zároveň je to i značka, která vyrábí na pohled nádherné produkty a odolávat jejich koupi je dost těžké. Perličkový rozjasňovač jsem nijak nepotřebovala, ale znáte to... vidíte, zamilujete se a prostě ho musíte mít.


Rozjasňovače se obvykle dělají v až nesmyslně velkých gramážích, takže i když máte dva nebo tři, tak je většinou nikdy nespotřebujete. Hlavně pokud je používáte čistě jen pro sebe. 
Stejně je na tom i tento kousek, který je nejvíce používaný a přesto vůbec neubývá, i když ho mám doma už rok. Koupíte ho kolem pětistovky, což je celkem přiměřená cena vzhledem k tomu, jak dlouho ho pravděpodobně budete mít. 




Balení ve "druhém patře" skrývá ještě štěteček a zrcátko. Tím je celý rozjasňovač takový více robustní a zároveň méně skladný, ale na druhou stranu se štěteček celkem hodí. Je z přírodních štětin a malinko hrubší, ale v nouzi už jsem ho párkrát použila a jde to s ním bez problémů. 





Rozjasňovač se skládá z několika různě barevných částí. Těžko na štětec naberete jen jednu, ale to by bylo zbytečné, protože dohromady tvoří ten správný odstín s nádechem do bronzova. 



Výsledný efekt na obličeji je opravdu velmi, ale velmi přirozený. Rozhodně se nejedná o haldu třpytek, které pak budou spolu s ubýhajícím časem cestovat po tvářích. Naopak se setkáte s jemným leskem, který je spíše až nenápadný a drží jako přibitý celý den. Bez problémů se dá využít i nad horní ret nebo pod obočí. Spolu s rozjasňovačem od Tony Moly (recenze zde) patří mezi moje naprosté favority a po jiných téměř nesahám. 

Pokud dáváte přednost jemnému lesku a nebrátníte se ani menší investici, tak tento highlighter mohu vřele doporučit.  :) 


3 komentáře:

  1. U téhle značky vždycky obdivuji obaly a provedení - nádhera :-)

    OdpovědětVymazat
  2. ten efekt je nádherný! a samotné provedení produktu také :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny Vaše komentáře! :)