11. června 2015

theBalm paletka matných stínů Meet Matt(e) Nude

Ahoj všem! :)

Paletek očních stínů mám myslím až dost, ale těch, které by obsahovaly jen matné stíny mám vlastně jen dvě. Ono sehnat paletku, ve které by matné stíny neměly směšnou pigmentaci a nepřášily jen při pohledu na ně, je celkem nesnadný úkol.


Jednou takovou, do které jsem vkládala nemalé naděje už při jejím objednání, je Meet Matt(e) Nude od theBalm. Je to totiž paletka, kterou když uvidíte, tak se nejspíš první zamilujete do jejího obalu a hned poté i do jejího obsahu.
Už podle názvu je asi jasné, že uvnitř paletka skrývá jen samé matné stíny. Je jich celkem devět a paletku pořídíte za tisícovku na oficiálních stránkách TADY.


TheBalm je značka známá hlavně díky svým vtipným obalům. Od řasenek přes make-upy až po tvářenky jsou všechny produkty pěkné na pohled a mezi klasickými černými plastovými obaly i nepřehlédnutelné.

Paletka má obal z lisovaného papíru, který je chráněn ještě papírovým obalem se stejným potiskem. Rozměry paletky ovšem nejsou úplně ideální na cestování, protože paletka je ještě o půlku větší než třeba paletka od Sleeku.



Na zadní straně obalu i samotné paletky najdete krátké story o Mattovi, složení stínů a ukázku odstínů. ´




Samotné stíny jsou jedním slovem nádherné a celkem i multifunkční. Dá se s nimi vytvořit jak jednoduché denní tak i výrazné večerní líčení.
Stíny jsou jemně mleté a tak akorát lisované. Zvládnete je nabrat i jemnějšími štětci, ale se štětci s hrubšími štetinami mají tendenci trochu více prášit.
A co pigmentace? Ta skoro komentář nepotřebuje. Na fotce jsou stíny bez báze a pouze v jedné vrstvě, takže na matné stíny je to výkon více než skvělý.
Jako každé matné stíny mají i tyto tendenci prášit. Vzhledem k pigmentaci  je to ale odpustitelné a práší spíše jen při nabírání na štětec. Pokud je nanášíte na víčko, tak pod něj téměř neopadávají.
S dobrou bází je výdrž perfektní. Od rána do večera vydrží bez úhony a pokud pod ně použijete třeba bílý podklad, jen tím ještě víc vytáhenete barvy.

Celkově bych paletku hodnotila na 1*. Kromě větší velikosti jí snad není ani co vyčíst a za sebe ji mohu s klidným srdcem doporučit. Kvalitou se bez problémů vyrovná matným stínům od UD v Naked Basics. :)

3 komentáře:

  1. Paletky od této značky mě moc lákají. Tato vypadá moc hezky, jen bych tedy neřekla, že bude tak velká:) Já ale obvykle vůbec nedokážu odhadnout velikosti a pak jsem nakonec překvapená:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě... Myslela jsem, že jsem našla mazlíka na cestování a ono prd. Ale i tak ji sebou vozím všude. :))

      Vymazat
  2. The Balm miluju. Brala bych tuhle paletku i Nude Tude

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny Vaše komentáře! :)