16. září 2015

Opožděné Maybelline Baby Lips

Ahoj všem! :)

S touto recenzí přicházím asi trochu s křížkem po funuse, protože boom zvaný Baby Lips je dávno pryč, ale alespoň se na tyhle balzámy podíváme s odstupem času. S podzimem totiž přichází i období suchých rtů a mít u sebe balzám je téměř nutnost.


Na Baby Lips se u nás čekalo poměrně dlouho. Když se konečně objevily, tak prolétly blogy a zase se rychle ztratily. Já jsem ale mánii nepropadla úplně. Nejdříve jsem zkusila jeden bezbarvý, poté jsem byla obdarována oranžovým a nakonec jsem si koupila ještě jeden z kolekce Electro.


Balzámy oficiálně slibují osmihodinovou hydrataci, kterou bych ráda chtěla potvrdit, ale můžu souhlasit tak s hodinkou až dvěma. I tak ale hydratují dobře a poradí si i s lehce popraskanými rty. Vcelku rychle se do rtů vstřebají a nenechávají mastný film, takže bezbarvý používám často pod rtěnky, které nic neodpouští. 
Tónované balzámy dodají rtům lehkou přirozenou barvu, ale se zázračnou výdrží moc nepočítejte. Přece jen je to stále pouze balzám, který na rtech nevydrží ani zdaleka tolik, co běžná rtěnka. 


Více se o balzámech napsat moc nedá. Ničím přímo nevynikají, ale ani nejsou žádnými propadáky, Používám je ráda, ale další nutně nepotřebuji. S klidem se jim vyrovnají obyčejně balzámy od Nivei nebo třeba Garnieru. 
S průměrnou cenou kolem 79 korun se řadí mezi takový střed, Podle mě za ty peníze i stojí, protože dobře hydratují, super vypadají a tónované verze i lehce voní. 

Máte svůj Baby Lips nebo  Vás mánie těchto balzámů úplně minula? :)



2 komentáře:

  1. Já jsem jako všichni nějaký musela mít :D Takže jsem pořídila ten oranžový a pak jsem vyhrála mintový. Jako nejsou špatné, ale pro mě průměrné balzámky akorát, že mají roztomilý obal :) Další už nepotřebuju.

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  2. pekne si to na konci zhrnula, sú také priemerné a ani mi ich netreba viac kupovať :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny Vaše komentáře! :)